RPZ 14  és  RPZ 15 plazma generátor.

             


----------------------------------------------------------------------------------


Athon7 plazma generátor
ATHON 7 - szinusz jelű széles spektrumú jel generátor.


Az Athon 7 plazma generátor Dr. Rife harminc év  tanulmány eredménye  és csapatunk öt évnyi  erőfeszítése  a DavyLab fejlesztési laboratórium  specialistáival.  A DavyLab a mi válalatunk  által volt alapítva, mint fejlesztő laboratórium. Az Athon 7 teljesen azonos impulzusokat termel mint a Dr. Royal Rife készülékei állítottak elő.  Az Athon 7 hosszas,  sikertelen  kísérletek  után,( világszerte több válalat sikertelenül próbálta  Rife készülékeinek másolatát kifejleszteni) ,folytatta az utat, egy teljesen más megközelétésből és technikai szaktudásunk felhasználásával.

Figyelmeztetjük önöket, hogy az Athon 7 egy generátor, mely rezgéseket generál. Nem gyógyászati eszköz . Egy laboratóriumi készülékről  van szó, számítógéppel  vezérelve,  instalálva egy vezérlő programmal, párosítva egy konkrét Athon 7 készülékkel. A program egy különleges funkció sorozatot tartalmaz, melyek  üzleti titoknak számítódnak. Ez alapján  a készülék indításánál némi különbség léphet fel-  a hardwareben integrált program  és a PC softveréval együttműködésben  a leghatékonyabb  frekvenció készletet választja ki .

Az Athon 7 teljesen azonos szinusz  impulzusokat termel mint Rife készülékei. Ezek az  úgynevezet  MOR frekvenciák.   Dr. Rife készülékének ez nagyon előnyos része volt.

Az Athon 7 egy egyedi lehetőség  a kiváncsi nonkonformista  emberek számára akik kutatást szeretnének saját laboratóriumukban végezni, ahol lehetőség nyílik próbálgatni az Athon 7 rezgéseinek képességeit. A jövőbe tekintve a  különösen motivált  felhasználók számára rendelkezésre bocsájtunk  egy opciót, mely speciális laboratóriumi programot foglal magában, kamera csatlakozóval egybekötve és mikroszkóppal.  Lehetőséget nyújt elmenteni a képeket, részleteket a frekvenciókról, időről..

A plazma antennájának egyedisége abban rejlik, hogy a  közelében olyan jelenségek  történhetnek, melyek a hagyományos  antennáknál csak közvetlen közelségben /mm távolságban/  észlelhetők.  Itt miliméterekról  van szó.   A skalár hullámok kérdéseit nem szeretnénk éríntésbe hozni, de nyilvánvaló , hogy ebben a környezetben egy hordozó szintézis frekvenció következik be  egy egész  sor "rendelleneséggel “   néhányszoros  modulációval . Célzott vezetése az alap modulációnak, melynél     gyors  visszajelzést kapunk. Ez azt jelenti,  hogy a frekvenciók , melyekkel a vivő frekvencióra  vannak  modulálva, ezeknek  folyamatosan változik a szintézisa a   kívánt eredményére alkalmazkodva. Ily módon érhető el az a jel forma , amely maximális energiát fejt ki, és  hatékony harmonikus frekvenciákat és a kívánt eredményt hozza létre.

Az Athon 7 a legtökéletesebb plazma generátor a világon. Az értelmezése és lemásolása a rife készülékeinek  egyátalán nem olyan  egyszerű , mint amilyennek az első látásra tűnhet néhány egyén számára.


A készülék technikai paraméterei:

Feszültség:  változó 1x230V/50Hz+5/-10%

Hálózat típusa: TNS, TN-C-S

Nyugalmi  üzemmódban 30W, üzemmódban 300W

Amplitűdös moduláció  mélysége: 0-15%


Jel moduláció : szinusz
Az alacsonynyomású kisütőlámpák teljesítménye : 70W
Feszültség aktív állapotban: 300 V.

Méretek : 120x50x50 cm

Súly : 45 kg


Az Athon 7 generátor a Cseh állami vizsgáló intézet által  igazolt termék . Ezek a vizsgálatok  érvényesek az egész EU területén (CE jelzés és EN EU normáknak eleget téve) , és világszerte elismertek.
A készülékre  24 hónap garancia van.
A Plazma cső cca 1200 óra üzemidőt képes világítani.

-----------------------------------------------------------------------------------


Fscan 3. Spektrométer       


 


Az F-SCAN 3-nak beépitett akkumulátora van, mely nem függ az elektromos áramtól. Ha csatlakoztatva van az USB kábel segitségével a számitógéphez, akkor az akkumulátor lassan de teljesen feltöltődik. Egyszerűen nem kell azzal törődnie, hol dugja be az elektromos áramba. Figyelembe kell venni azt, hogy az akkumulátorral ellátott készülék  valamivel, drágább, viszont a nagyobb kényelmet és mobilitást szolgálja. A szakemberek számára, akik kizárólag a saját orvosi rendelőjükben tartózkodnak, ahol csatlakoztatható elekromos áramhoz, számukra ez az előny nem annyira lényeges. De annak, aki néha  mobilisan is dolgozik, és esetleg szükséges ágyban mérni, annak ez a lehetőség valóban kellemesebbé teszi a munkáját.


AZ F-SCAN 3 TERMÉK TULAJDONSÁGAI ÉS AZ F-SCAN 3  AKKUMULÁTOR

 • Állitható amplutida hullám jelek SZINUSRA és NÉGYSZÖGRE.
 • Minden alkalmazott frekvenciához be lehet állitani 6 változó/funkciót:
 • Amplutida hullám Szinusz szignál
 • Amplutida hullám Négyszög szignál
 • Rezgés (Wobble- ingadozás) állitható sávszélesség a névleges frekvencia körül
 • Envelope - ENVELOP amplituda ingadozik a 0 V és a megadott érték között
 • Sweep (átlépni) a következő funkcióba (átugorni a tartományt két szomszédos frekvencia között.)
 • Idő funkció- beállitani az időtartamot minden frekvenciánál
 • Nagy szines érintőképernyős kijelző
 • Egyes frekvenciák individuális kiválasztása
 • A memostick funkció lehetővé teszi az adatok átvitelét más F-Scan csoportba.
 • Lehetőség van hozzárendelni az amplitudákhoz a Négyszög hullámokat, a frekvencia függvényeként
 • A ZOOM funkció mint egy eszköz az eredmények szerkesztéséhez, a DIRP analizishez görbék formájában
 • 2 specifikus kimeneti port:
 • Kimeneti port a frekvenciának:
 • CARRIER: szállitó frekvencia 1Hz – 5 MHz előre beálitott 10Vpp, DC OFFSET
 • SZINUSZ: szinusz jelek 0,01 Hz-töl 5MHz-ig, állitható amplitúdó, DC OFFSET
 • SQUARE 1: 0,01 HZ-töl 1MHz jel, állitható amplitúdó, FULL Wave (teljes hullám)
 • SQUARE 2 : 0,01 HZ-töl 1MHz jel, állitható hullám, DC- OFFSET (pozitiv hullám)
 • POWER PORT: felerősitett jel további kiegészitök csatlakoztatására
 • Beépitett könyvtári funkciók több mint 580 tétel számára
 • Beépitett EAP (elektroakupunktúra) elemző – meridián mérés lehetősége
 • Sonda (választható) a SENSOR porthoz csatlakoztatható
 • EAP funkció elemzése profeszionális használatra
 • Aluminium váz

   

JELLEMZŐK


Specifikus kimenő portok, a kilépő impulzusok formája elérhető a szükséges formában.

Az érintőképenyőn választhatóak a programok: 3 fő program ablak jelenik meg, ha megérinti a fejlécet.

Ezek segitségével lehet megváltoztatni a funckiókat, beállitásokat és elinditani.

A kezelést gyorsan el lehet sajátitani. A készülékhez hasonló használati utasitást biztositunk

A gyárilag programozott beállitások gyorsithatják az eszköz használatát.

-----------------------------------------------------------------------------------Fscan 4. Spektrométer Az F-SCAN4  álandó használatra volt optimalizálva. Az F- SCAN család legfejlettebb készülékének számít.

Színes érintős kijelző, kombinálva a legújabb funkciós technológiákkal, barátságos rendszert kínál, kiemelkedő teljesítményel.

A készülék pontos szinuszos jeleket generál ( tartósan pozitívat) és négyzetes jeleket (nullás szimetrikusat vagy tartósan pozitívat) és softwarreval irányítja a kimeneti port hoz.

Különlegesség az integrált SMART- hullám. Az esetben ha ezt választjuk, magasfrekvenciós hullámot generál.


 Extra WIDE BAND kimeneti port szinuszos hullámokat generál egészen 15MHz ig (15.000000Hz) alacson fix amplitűdnél a leolvasásnál és a magas frekvenciós használatnál.

Külön tartozékok, mint a UV lapos mágneses tekercses adapter,  Power Porthoz csatlakoztatható az erősítő nékül. A szinuszos vagy a négyzetes hullámok intenzitása álítva / adjusted lehet kézi vagy automatikus módszerrel. Az új OSCA a szinuszos és a nyégyzetes jeleket vezeti, mindig optimális szinten, beálítástól függően. 


Idő (TIMER  időzítő) minden egyes frekcencióhoz individuálisan vagy globálban a funkcióhoz lehet kijelölve.

A speciális aplikációk beálítása a módszer/ WOBBLE (ingázás), ENVELOP, a jelek amplitűdjénél is elérhető.


A DIRP funkció –duplán integrált reszonanció (Dual Integration Resonance Procedure) használható az automatikus leolvasásnál, reszonanciós válaszok a frekvenciókra a felhasználótól. A módszer használható az egész frekvenciós vonalon. A grafikus funkció editáció segíti az eredmények analizálását a DIRPből.


EAP metódus – inegrált a szak diagnosztizációhoz.  Választható a EAP- SET opció is.


Széles aplikációs frekvenciós sáv ( SWEEP) választható az individulális ablak  kijelző/screen.

A készülék jelentősseb kapacitást kínál az elmentésekre mint az előző F-SCAN modellek. 100 aplikáció elmentése lehetséges egészen 50 frekvencióval,bele számítva az egyes beálítások nevét is, a komplett DIRP eredményeket és az EAP analíziseket is. Az F – SCAN 4 nek a memóriájába betáplálható egészen 460 frekvenció akta, melyeket a felhasználó definál.( egészen 30 érték mindegyikben)

32bit erős modern mikroprocesszor vezérli  az összes funkciót.

Megrendelésre készített csipp kártyák funkciókkal ellátva / Chip card – functions- támogatják az adatok átvitelét az F-SCAN4,F-SCAN3,F-SCAN MOBILE, F-SCAN COMPACT Min Device között.

Meggyőződésünk, hogy a felhasznalók megbírkóznak probléma mentesen az érintős paneles operációkkal.


OSCA – új norma/standard

OSCA =  „algoritmus a kimenő jel vezetése“


OSCA  a TB –elektronics által kifejlesztett módszer. Ez a eset a kimeneti jel beálításánál használt aplikáció reális időben. Nagyon érzékeny mérési módszer.Az elektromos áramlat a mikroampér sávjában, vezetni a hullám formát és impendanciót.

Az elektromos áramlat, melyek frekvenciós generátorral vannak generálva, megfelelnek, alkalmazkodnak az impendancióhoz”felhasználó” vagy “terhelés” az ami kapcsolatban van a teljesítményel. Ez esetben az impendanció azt jelenti, hogy a “terhelés” nem lineáris mint a elektromos ellenálás, hanem mint a ellenálások kombinációja és kondenzátorok. Mert a “ terhelések” függnek a frekvenciók és az aktivált hullám formákon.

A magasabb osztályú F- SCAN készülékeken választható opció a négyzetes hullámok és a szinuszos hullámok frekvenciói 0,01Hz től egésszen 3MHz ig. A frekvenciósan függő terhelés azt

jelenti hogy például egy alacsony frekvenciós esés hatalmas lehet akkor is ha az elektromos áramlat alacsony. Másrészt a magas frekvenció  alacsony esést képez, akkor is ha az elektromos áramlat magas. Ez attól függ leginkább milyen hullám formát választunk.

Az OSCA most először került alkalmazásra a F-SCAN4 aplikációjában.  Különböző szinteken lehet aktiválni. Lehet választani az OFF, SENSITIVE, STANDARD, és a HIGH érzékenységi terhelésektől függően. Az esetben ha az OSCA ki van kapcsolva, a jel ereje- az amplitűd beálítása szerint- aktiválva van az összes hullám formának. Amint az OSCA aktiválva van, az amplitűd folyamatosan irányítva van a áramlati mérések alapján. ( mikroampérekben mérve) Az aplikáció futama alatt a mért áramlat mint ahogy az amplitűdök beálítása is ki van mutatva reális időben a menüben.

A DIRP kombináció ( visszajelzési folyamat) és az OSCA metódus egyedi és lehetővé teszi a frekvenciós aplikációk újra optimalizálását.